Verhalende Inspiratie Bijeenkomst
van 2,5 uur voor kerkelijke, culturele en maatschappelijke organisaties. Met film, live verhalen en dialoog.

 
De korte documentaire (30 min) ‘Helden van Nu’ zal de opener zijn van deze 2,5 uur durende bijeenkomst. De film gaat over een verhalenproject waarin tien vertellers met zeer diverse achtergrond, gevolgd worden tijdens het maken en uitvoeren van hun vertelvoorstelling.

Pauline Seebregts, initiatiefnemer van het verhalenproject, verteller en trainer zal samen met Petulia van Tiggelen, maker van de documentaire, de Verhalende Inspiratie Bijeenkomst begeleiden.

Het programma zal in het teken staan van verhalen over; Moed, Angst en Vertrouwen. Naast film zullen er live verhalen verteld worden en gaan we het gesprek aan met het publiek. We willen het publiek bewust maken van hun eigen (onbewuste) gedachten en de mening die daaruit voortkomt. Dit doen we door middel van interactieve oefeningen en dialoog. Lukt het om voorbij je eigen mening verbinding te maken met de ander?

Op een andere manier met elkaar in contact komen, dat is wat we willen bereiken met deze bijeenkomst.

De Verhalende Inspiratie Bijeenkomst is bedoeld voor kerkelijke, culturele en maatschappelijke organisaties die op zoek zijn naar een inhoudsvolle avond met hun eigen (gemixte) achterban.

Hieronder de teaser van de film en een flyer met meer informatie over het programma. Uiteraard kun je ook bellen om te overleggen hoe we een dergelijke bijeenkomst voor jouw groep of organisatie passend kunnen maken. Graag zelfs!

Pauline Seebregts                
06 49687013  

Petulia van Tiggelen
06 23464522                   

STORYWISE
www.storywise.nu

Teaser van de film ‘Helden van Nu’.            

 
 
 
 
 

Bewaren

Bewaren