Skip to content

MIRJAM MARE

Verteltheater is de meest sobere én de meest intense vorm van theater maken. Mirjam Mare is een meesterlijke verhalenverteller, uitgegroeid tot een begrip in de wereld van het verteltheater. Ze verstaat de kunst om met minimale middelen een rijkdom aan beelden te scheppen.

Mirjam Mare is afgestudeerd aan de Theaterschool in Amsterdam. Naast haar lessen in Drama op o.a. de Logopedische Opleiding in Eindhoven, groeide haar belangstelling voor het theatraal vormgeven van verhalen. En nu is ze reeds meer dan twintig jaar met haar eigen verteltheater werkzaam door het hele land, eventueel begeleid door de veelzijdige muzikant Wolfram Reisiger. Haar repertoire omvat een 60-tal verhalen, variërend van horror, liefdesverhalen, oosterse vertellingen tot sprookjes van Bomans, en andere schrijvers.

Haar doelgroepen zijn zeer divers: festivals, bedrijfsleven, sociëteiten, congressen, overheidsinstellingen, maar ook particulier ter opluistering van speciale gebeurtenissen.
Naast haar optredens geeft ze workshops in Presentatie (ook persoonlijke begeleiding) en natuurlijk in het Verhalen Vertellen.

Sinds een aantal jaren vormt ze samen met Petulia van Tiggelen Verhaal op Maat Producties, waarover u op deze site werkelijk alles kunt lezen.

Een levendige theaterpersoonlijkheid met een fascinerende uitstraling , die u graag in haar passie wil laten delen: theater en verhalen.

Meer informatie: www.mareverhalen.nl

Verhaal op Maat Producties 2021©

Back To Top