Skip to content

PETULIA VAN TIGGELEN

Petulia van Tiggelen is afgestudeerd aan de kunstacademie St. Joost in Breda als audiovisueel programmamaker. Een aantal jaren heeft zij als regisseur gewerkt bij jongeren en levensbeschouwelijke programma’s van de NCRV (VideoKits, Buya, Miniatuur, Geestkracht 11) en de IKON (Jonge Gasten).

Zij heeft zich aanvullend geschoold als drama regisseur en is begonnen met het schrijven en regisseren van improvisatietheater. Ook ontwikkelt zij audiovisuele kunstprojecten voor het onderwijs en heeft zij deelgenomen aan de Europese adviescommissie ‘Artists in creative education’, die zich bezig houdt met het bevorderen van kunstprojecten in het primair onderwijs. Recentelijk is zij na een driejarige studie afgestudeerd aan de Pulsar Academie als veranderdeskundige. Sinds 2008 is zij actief als procesbegeleider in het bedrijfsleven en coacht zij mensen op individuele basis. Petulia: ‘van regisseur tot coach is een kleine stap, in beide functies begeleid ik mensen om het beste van zichzelf zichtbaar te maken’.

In samenwerking met Mirjam Mare richtte zij ‘Verhaal op Maat Producties’ op. Verhaal op Maat maakt gebruik van vertelvoorstellingen met aanvullende werksessies in het bedrijfsleven en non-profit organisaties.

Daarnaast richt Petulia zich op het ontwikkelen van educatieve films voor het spiegelen van gedrag, waarbij zij zich sterk toelegt op het voorhouden van een zo herkenbaar mogelijke spiegel. Medewerkers gaan zo op een andere manier naar hun dagelijkse werkomgeving kijken.

Petulia: ‘Een goed verhaal komt binnen via het hart’.

Verhaal op Maat Producties 2021©

Back To Top