Skip to content

OVER ONS

Het begon met een vraag aan Mirjam Mare; of ze niet een verhaal zou kunnen schrijven ter ondersteuning van een trainingssessie? Nou is Mirjam een hele goede verhalenvertelster, actrice en coach, maar niet een schrijver en dat is maar goed ook, want daarom vroeg ze mij erbij.

Wij vulden elkaar wonderlijk goed aan; 1 +1 werd 3. Dit leidde tot de oprichting van een nieuw bedrijf: Verhaal op Maat Producties.

Mirjam Mare is daarbij degene die het verhaal tot een professionele, cabareteske voorstelling maakt met onvergetelijke typetjes. Ikzelf verdiep mij graag in de organisatie van een bedrijf om zo te komen tot precies de juiste voorbeelden die het veranderingsproces in beweging brengen.

Regelmatig zijn we zelf nog verbaasd over hoe sterk de kracht van de verbeelding is. Een verhaal vertelt zichzelf door en ieder haalt er het zijne uit.

Ondertussen reiken onze ambities verder. Wij zijn van mening dat ook andere kunstdisciplines zeer geschikt zijn voor het ondersteunen van veranderingstrajecten.

Door onze eigen creatieve achtergrond, Mirjam als drama docent en ik als filmmaker regisseur, kunnen we gebruik maken van een zeer divers netwerk van kunstenaars met uiteenlopende disciplines en werkwijzen.

Verhaal op Maat Producties 2021©

Back To Top