Skip to content

Verhalende Inspiratie Bijeenkomst

van 2,5 uur voor kerkelijke, culturele en maatschappelijke organisaties. Met film, live verhalen en dialoog.

Een bijeenkomst die aanzet tot uitwisseling over vooroordelen, het zitten in je eigen sociale, religieuze of maatschappelijke ‘bubbel’ en (toch) vertrouwen hebben in elkaar.

 

Pauline Seebregts, verteller, trainer en initiatiefnemer van het verhalenproject ‘Helden van Nu’, zal samen met documentaire maakster en coach Petulia van Tiggelen, de Verhalende Inspiratie Bijeenkomst begeleiden.

Om tot een inspirerende uitwisseling te komen, openen we de bijeenkomst met de korte (25 min.) documentaire ‘Helden van Nu’. Waarin tien verhalenvertellers met zeer diverse achtergrond, gevolgd worden tijdens het ontwikkelen van een vertelvoorstelling. Daarnaast zullen er door Pauline en Petulia live verhalen verteld worden die in het teken staan van Moed, Angst en Vertrouwen. Film en verhalen zetten aan tot gesprek en dialoog. Lukt het om voorbij je eigen mening verbinding te maken met de ander? Voor het werkelijk in contact komen met elkaar vinden er interactieve oefeningen plaats.

Op een andere manier met elkaar in contact komen, ook als je elkaar al aardig dacht te kennen, dat is wat we willen bereiken met deze bijeenkomst.

De Verhalende Inspiratie Bijeenkomst is bedoeld voor kerkelijke, culturele en maatschappelijke organisaties die op zoek zijn naar een inhoudsvolle avond met hun eigen (gemixte) achterban.

Hieronder de teaser van de film en een flyer met meer informatie over het programma. Uiteraard kun je ook bellen om te overleggen hoe we een dergelijke bijeenkomst voor jouw groep of organisatie passend kunnen maken. Graag zelfs!

Pauline Seebregts
06 49687013
STORYWISE
www.storywise.nu

Petulia van Tiggelen
06 – 2346 45 22
VERHAAL OP MAAT PRODUCTIES
petulia@verhaalopmaat.nl

Teaser van de film ‘Helden van Nu’.

Verhaal op Maat Producties 2021©

Back To Top